witam jestem tu nowy i nie zauwazylem zadnego tematu co do sprzetu grajacego w waszych astrach...
Ja planuje cos wlozyc do swojego gtc:D moze ktos juz ktos "prul" swoje auto i cos wkladal? moze cos doradzicie co i jak...
pozdrawiam
Moderator: piotii
aiki napisał(a):Ma w zwiazku z tym pytanie do Was, czy potrzeba jakis przejscíówek by zalozyc inne radio niz oryginalne...
aiki napisał(a):...i czy oryginalny wyswietlacz bedzie dzialac po zmianie radia?
aiki napisał(a):...bo podpialem wzmachol do niego i nie wiem czy nie podaje radio sygnalu na wzmak czy tez wzmak jest padniety. Ma ktos pomysl jak sprawdzic wzmak i radio bo cos nie chula.
Tom Hagen napisał(a):aiki napisał(a):...bo podpialem wzmachol do niego i nie wiem czy nie podaje radio sygnalu na wzmak czy tez wzmak jest padniety. Ma ktos pomysl jak sprawdzic wzmak i radio bo cos nie chula.
Nasuwa się tu kilka pytań . An początek, jaki to wzmacniacz? Wzmacniacz kupiłeś nowy, czy używany, czy może miałeś go już wcześniej podłączonego i było wszystko ok? Czy po włączeniu radia wzmacniacz się włącza, czy w ogóle nie daje znaków życia? Kolejne pytanie, to czy wszystko jest prawidłowo podłączone?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości