Moderator: piotii
umek19 napisał(a):Przepraszam , że nie odnosze sie proszę Pana. Tak , napisałeś , przyślij mi sterownik ja naprawie. Zawsze lepsze to niz nic ale gdybyś napisał co ma kolega zrobić żeby naprawić to było by to czego on potrzebuje.
umek19 napisał(a):Jak zwykle chcesz zrobić ze mnie durnia kolejny raz ale sam dobrze wiesz , że jest źle zaprogramowany sterownik, ale nie ma co sie obrażać ale ja i ty piszemy , że błąd jest w ecu .
mordownia napisał(a):A w bezpiecznikach co może być nie tak...?
umek19 napisał(a):bo właśnie tak, z przodu ma być włączony czujnik światła a z tyłu wyłączony jesli nie masz funkcji auto
umek19 napisał(a):Zawsze lepsze to niz nic ale gdybyś napisał co ma kolega zrobić żeby naprawić to było by to czego on potrzebuje.
umek19 napisał(a):Drogi drahe obrażasz ludzi i to tylko tyle bo po prostu jesteś przemądrzały z uśmiechem na twarzy , ok masz wiedzę ale pomóc nie chcesz tylko patrzysz jak zarobić A MOGŁBYŚ CZASAMI ZROBIĆ COŚ ZA DARMO . To nie język polski i nie matura , więc nie uważam , że muszę uważnie formułować zdania.
umek19 napisał(a):TO WŁAŚNIE TY WPROWADZASZ LUDZI W BŁĄD BO PISZĄC O BEZPIECZNIKACH nie chodzi mi o bezpieczniki tylko o sterownik UEC, i z przodu ma być włączone bo jak wyłącze to właśnie mam taki błąd jak kolega ALE JAK ZAWSZE TY WIESZ LEPIEJ. Ja odpadam, nie będę się kłócił i czekam na informacje , że dla kolegi mordownia pomogłeś i dzięki tobie ma sprawny samochód.
mordownia napisał(a):A w bezpiecznikach co może być nie tak...?
Powrót do Napęd, silniki benzynowe i LPG
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości