przez umek19 » 10 wrz 2016, o 23:57
I właśnie tak napisałem , że znawca powie , że to głupie i , że to bełkot a wiem że tak jest, osobiście to sprawdzałem, wymieniałem licznik na nowy, w nowym liczniku oczywiście był vin tamtego samochodu wiec skasowałem koncowke vinu temtego samochodu i dopisałem swoja(początek vinu przecież jest taki sam) i komputer pokazywał błędy. Najlepiej powiedziec , że ktos jest głupi zamiast przeanalizawać co napisał i pomóc , mi to wisi ja nie mam błędów i wiem , że na forum ciężko często uzyskac pomoc od innych tak jak i w życiu. Zaraz sie odezwą , że odbieram chleb innym tylko czemu na angielskim i rosyjskim forum ludzie sobie pomagaja a u nas to kazdy patrzy jak innego wydymac.
Wracajac do tematu, podejrzewam , że halogeny mogły byc właczone w komputerze(często są włączone nawet jak ich nie ma) albo może gość je włączał, jaki masz ustawiony włącznik swiateł bo o ile dobrze pamietam ustawia sie tam 3 czy 4 pozycyjny i jaki miałeś wcześniej?, czy w liczniku masz zaznaczone halogeny i czy zapala sie kontrolka od halogenów, czy jak gość odblokowywał ci komputer to tylko włączył informacje, czy zmieniał wyswietlacz , czy zmieniał kodowanie wyswietlacza?
Białystok. Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć – nie liczy się.