Witam kilka dni temu kupiłem astrę niestety jest z nią pewien problem podczas skrętu np w prawa stronę kierownica odbija w lewo. Analogicznie w drugą stronę. Na postoju gdy skręcę maksymalnie w jedną stronę również następuje szarpnięcie kierownicą co może być przyczyną? Pompa wspomagania?
tak coś sie dzieje z pompą, jak kiedys kolega podłączył odwrotnie przewody od pompy do przekładni to właśnie tak było, że im mocniej kreciłem w lewo to ona w druga strone chciała
Białystok. Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć – nie liczy się.
Witam mam tak samo tzn na postoju mozna kierownica kreci do oporu bez żadnych oporow chodzi lekko a juz przy jezdzie zakretach jesli skrecam np w lewo odbija mi w prawo i odwrotnie poprostu ciagnie ja mocno w przeciwnym kierunku trzeba mocno ja trzymac dwoma rękoma :/ czy to wspomaganie???
Hmmm i ile taka przyjemność cie kosztowala??? denerwujace to jest jedziesz w zakręcie i musze trzymac kierownice dwoma rękoma bo tak mocno ściaga w drugą strone masakra że tak powiem.. A skąd jestes??? moze jakis inny namiar na rozmowe bo tutaj nie siedze czesto :/
Mechanik mial identyczna astre na części założył od tamtej skasował za wszystko 5 stów do tego ttzeba bylo zrobic geometrie kół. Jak narazie nie ma z nią żadnych problemow.