Witam forumowiczow serdecznie mam taki problem wczoraj w upalny dzien zamykalem drzwi i odkleil sie wklad lusterka naszczescie sie nie stukl i tu moje pytanie na jaki klej najlepiej teraz przykleic zeby wytrzymal wszystkie warunki atmosferyczne i podgrzewanie i jeszcze dobrze sie trzymal. Pozdrawiam wszystkich
Mi też się kiedyś odkleiło lustereczko i spróbowałem przykleić na jakiś sylikon który mi został po remoncie mieszkania(chyba do klejenia właśnie luster) i do dzisiaj trzyma(auta pod chmurką). Podgrzewanie działa tylko minimalnie dłużej trzeba poczekać na efekt.
Ja mam przyklejone po prostu dwustronną zwykłą budowlaną taśmą przylepną. Dwa paseczki. Też myślałem, że za chwilę odpadnie (deszcz, mróz, upał). Już 2 lata trzyma jak nówka. W zimie żadnych różnic w podgrzewaniu nie zauważyłem.
brawo za pomysły a ogrzewanie działa lusterka? najczesciej odklaja sie szkło na połączeniu mata grzewcza - lusterko, ludzie to kleja a pozniej pisza , że nie grzeje
Białystok. Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć – nie liczy się.