przez umek19 » 27 gru 2015, o 18:22
wlasnie bo jest problem znaleść w tym samochodzie plus po zapłonie(stacyjce) i nikt tego nie zrozumie kto go nie szukał osobiście, kolega elektryk szukał tego i nie znalazl(nie chciało mu sie a miał podłaczyc CB radio) najłatwiej plus po stacyjce wziąść z przewodow z progu samochodu lub drzwi tam jest plus po zapłonie ale cienki, jak ktos chce podlaczyc cb radio itp to trzeba zastosowac przekaznik i wziaść grubego plusa z radia lub zapalniczki i sterowac nim przekaznikiem plusem po stacyjce, ja podłączalem Parrot'a(wyśmienita sprawa mam radio cd30 a teraz mam usb, bluetotch, ladowarke usb, zestaw glosnomówiący z wybieraniem głosowym , moge puszczac dzwiek przez bluetotcha np. z tableta komorki czy nawigacji i tez potrzebowałem plusa po stacyjce, kazdy mowił weź z zapalniczki lub podswietlenia schowka- a tam jest stały plus, weź z podswietlenia zaplaniczki a ono zapala sie jak sa zapalone swiatla ( mam ustawione dzienne wariant 5 i tu nie zapala sie podswietlenie i pozycyjne)
Białystok. Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć – nie liczy się.