przez umek19 » 7 lut 2016, o 16:44
Ale chcesz zamontować soczewkę do oryginalnych lamp? ale jak? Ja wiem jedno bo jeździłem samochodami z reflektorami soczewkowymi fiat punto ii, mazda 626, bmw 1, audi a4, vectra c, toyota avensis itp i jezdziłem samochodami z lampami tuningowymi co maja soczewki gdzie fabryczne lampy ich nie miały i powiem jedno ----- soczewki słabo oświetlają drogę. Są 2 rodzaje lamp i kierowców jedni chcą żeby ładnie wyglądało inni żeby dobrze świeciło i często tego nie da się połączyć. Może nie na temat ale najlepiej świecą nowe reflektory mogą być w dobrym zamienniku. Soczewki nawet nowe słabo świecą i są firmy co je czyszczą np w reflektorach soczewkowych xsenonowych . Chcesz soczewki to kup sobie lampy xsenonowe do astry i beda xsenony i soczewki w jednym, bez modułu skretnego lampy są dużo tansze. Gdybyś kupił wersje angielska i udało ci się obrucić blaszkę która jest przed soczewka to byś miał wersję europejska.
Białystok. Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć – nie liczy się.